28 Ιουν 2010

ΑΣΤΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολους !!!!!!!! δεν μπορω να σας περιγραψω την χαρα μου !!! ο αντρας μου βρηκε στο leroy merlin (αν το γραφω καλα) το ασταρι σε σπρευ που εψαχνα και βασικα επειδει δεν κρατιεμε απο την χαρα μου μπηκα να σας το πω!!!! και για οσους θα αναρωτιουνται τι σκοπευω να το κανω , θα κανει την επιφανεια τηε κουκλας μου λεια για να μην φαινονται οι γραμμες απο το γυαλοχαρτο!!!! αχ θελω να την τελειωσω ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!
φιλια
γερακινα

5 σχόλια:

  1. καλημερα!!!!που αλλου μπορεις να το χρησιμοποιησεις το σπρει?????αντε περιμενουμε να την τελειωσεις.....χιχι σαν να εισαι ετοιμογενη αισθανομαι....καλη λευτερια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστω, βασικα ειναι σπρει γενικης χρησης ... σε ψυγεια γραντζουνιες κτλ χα χα και εγω ετσι αισθανομαι, δεν ξερεις πως περιμενω την ωρα που θα την τελειωσω και αν υπολογησω τους μηνες που την κανω κοντευουν να συμπληρωθουν 9 χα χα !!!!!
    φιλια γερακινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερακίνα αυτό πρέπει να είναι καταπληκτικό Τέλεια σε ευχαριστώ που το μοιραστικές μαζί μας

    Περιμένουμε την κούκλα σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια και καλό αποτέλεσμα!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βικυ athivolon σας ευχαριστω πολυ , γυρο στις 15 του αλλου μηνα σκοπευω να αρχισω το ασταρομα και αυτο α) γιατι αν και ειναι σχεδον ετοιμη η κουκλα μου λοιπουν μονο τα joints απο τα χερια και τις πατουσες πρεπει να την περασω ολη με ψιλουτσικο γυαλοχαρτο... και β) εκεινη την περιοδο δεν θα εχω την κορη μου στο σπιτι (ειναι 3) και θα μπορω να δουλεψω με την υσηχια μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή