25 Ιαν 2010

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ !!!


καλησπερα σε ολους !!!περασε σχεδον μια εβδομαδα απο το προηγουμενο ποστ , δυστηχως δεν μπορεσα να ανακτησω τις αλλες φωτογραφιες που εβγαλα κατα την διαδικασια κατασκευης της κουκλας ακομα θελει πολυ δουλεια πρεπει να τελειωσει το κουστουμι και να μπουν τα μαλλια, αυτη ειναι η τελευταια κουκλα ευτηχως δεν εχω αλλη παραγγελια ακομα και θα μπορεσω να ξαναασχοληθω με τις bjd που εκανα το καλοκαιρι!
η κουκλα μου δεν εχει ονομα ακομα.... γιαυτο αν εχετε προτασεις ευχαριστω θα τις ακουσω!!! τα ρουχα τις μπορουν να μπουν και να βγουν , στα ποδια φοραει καλσον ναι ναι !!!! τελικα εγινα εξπερτ στο ραψιμο!!!  μια λεπτομερια που εχει αυτη η κουκλα που δεν εχουν οι αλλες μου ειναι ανθρωπινα αυτια και τελεια (σχεδον χερια) τα νυχια δεν ξερω αν φαινονται καλα αλλα ειναι σκαλιστα δεν ειναι απλά βαμενα, ελπιζω μεχρι αυριο το πρωι να τελειωσω το κουστουμι και τα μαλλια και να δειτε την κουκλα τελιωμενη !!!!!!!!!

περιμενω τα σχολια σας
φιλια γερακινα

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα γερακίνα και καλορίζικο το blog να ευχηθώ, μιας και σήμερα γιά πρώτη φορά το επισκέπτομαι επισήμως.
    Πολύ όμορφη η κουκλίτσα σου ως εδώ , περιμένω με ενδιαφέρον να τη δω και ολοκληρωμένη.
    Γιά όνομα να προτείνω το Τarja (που ταιριάζει με τη goth πλευρά της) νομίζω, ή το Bella...
    φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cecilia, σε ευχαριστω πολυ το tarja ειναι τελειο!!!!!! τελειο!!!! αλλα θα το κρατησω για την bjd που ξεκινησα και αυτη θα την βγαλω bella!!!! ματσ μουτσ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή